Apua himoitesen aikakausilehtiä Suomesta

Olen viihtynyt kaikin puolin jopa yllättävänkin hyvin täällä Irlannissa. Täällä on ihanat kummut, pubit ja olen jopa ruoasta tykännyt. Ja ihmiset on mitä mainioimpia, varsinkin kun on jo alkanut ymmärtää tuota paikallista murretta. Aluksi oli kyllä tosi haastavaa ymmärtää mitään siitä mitä porukka oikein höpisi.

Mutta… Mutta… Mulla on tullut sellanen ongelma, tai ongelma ja ongelma. Mulla on tullut jotenkin kauhea himo lukea suomalaisia aikakausilehtiä taas uudestaan. Luin niitä aika paljon kotona Suomessa. Kaikkea Seiskasta Seuraan. Jotenkin oon pitkään jo tykännyt lukea tuollaisia perinteisiä lehtiä, vaikka moni onkin siirtynyt vain suoraan nettiin. Itelle ne on jotenkin paljon kivempia kuin netissä selaaminen ja lukeminen. En muutenkaan oikein fanita sitä, että lukee näytöltä jotain. Paljon kivempia lukea paperilta.

No päädyin tuossa pari iltaa sitten selailemaan parhaatlehtitarjoukset.com -sivuston tarjouksia, ja tuli taas sellanen himo alkaa lukea noita lehtiä. Täällä on vaan se ongelma, että nää paikalliset lehdet ei mua oikein kiinnosta. Kun ne puhuu noista paikallisista julkkiksista ja jutuista silleen olettaen että kaikki ymmärtää mistä ne puhuu. Mutta meitsi on sitten kyllä ihan pihalla niistä jutuista. Eikä se oikein oo kiva seurata julkkiksia, joista ei oo ikinä kuullukkaan.

Vähän himoittaisi laittaa pari lehteä tilaukseen noiden tarjousten kautta, mutta tuntuu että se postitus tulisi kuitenkin niin kalliiksi, että ei oo oikein mitään järkeä niitä tänne tilata. Tunnen kyllä pari tyyppiä ulkomailla, joille tulee just jotain Tekniikan Maailmaa ja muuta sellaista lehteä sinnekkin. Kaippa se on aika kallista, mutta ne kokee sen sen arvoiseksi. Pitäisköhän munkin kuitenkin. Hmmmm….

No voi olla että joku pimeä ilta tuohon sorrun, tai sitten kestän kesään saakka. Kesällä noita nyt tulee kuitenkin vähemmän kaivattua, kun voi olla tuolla ulkona melkein kaikki illat mukavasti. Täällä alkaa onneksi jo kevät olla tulossa kovaa, ja kesäkin on kyllä ihan kohta täällä. Se tulee monesti nopeesti, sitten kun se vaan tulee. Siinä ei kauaa mee, kun yhtäkkiä onkin ihan lämmintä ja ulkona on kaunista. Ainoa vaan, että täällä ei oo niin ihanan valoisia kesiä kuin siellä Suomessa. Sitä kyllä kaipaa jonkin verran, mutta kyllä mä ehdin taas Suomeenkin käymään kesällä hyvin, kun treenikaudella on taukoa.

Sellaista, saa nähä miten meitsin käy. Se on kuitenkin moro ensi kertaan saakka. Hyvää alkavaa kevättä kaikille.

rannallaeilehtiä
Kesällä olen mielummin täällä! Kuva ei todellakaan Irlannista 😀

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *